Anti-aging kezelés.

B24FAG Woman with eye cream

ANTI-AGING KEZELÉS:

Ezt a kezelést 40 éves kor felett ajánljuk a hölgyeknek, mert az öregedés külső és belső folyamatai ellen hat, serkentve a bőr saját megújulási folyamatát. Alap termékekként a JANSSEN COSMETICS – REGENERATION SKIN, arany színű termékcsaládját használjuk, mely 2011-ben a leginnovatívabb kezelési rendszer címet nyerte a párizsi Nouvelle Esthetique kiállításon.

Az elhalt szarusejtek eltávolítása növényi- és bakteriális eredetű fehérjebontó (proteáz) enzimekkel történik, melyek fizikai behatás nélkül, finoman készítik elő a bőr felszívó képességének javítását.

A bőrt felpuhítás után a szokásos módon tisztítjuk, a sterilitás maximális biztosításával, majd vióval elpusztítjuk a bőrön lévő káros baktériumokat, és fokozzuk a mikrokeringést

Mind az ultrahang kezelés során, mind tápláló maszkként a Trifolia (vöröslóhere) a legfőbb hatóanyag, melyet alkalmazunk. A vöröslóhere  izoflavont és lignánt, azaz növényi eredetű hormonokat (fitohormonok) tartalmaz. Ezek segítenek az idősebb bőr csökkenő regenerációs teljesítményét növelni.  A Makadámiadió olaj, Lecitin, Kakaóvaj, Hyaluronsav, E-vitamin, segítik növelni a kötőszövet sűrűségét, feszességet, rugalmasságot adnak, optimalizálják a hidratációt. Rendszeres alkalmazásuk látható eredményeket hoz a felhám állapotában, valódi gyógyító elixírként hatnak. Kiegészítő terápiaként a legjobb eredményért az arany-ezüst termékcsalád egyes tagjainak otthoni alkalmazása javasolt.

Az anti-aging kezelés része egy hatóanyagos lifting hatású relaxáló arcmasszázs, mely nem csak az izmok és mélyen fekvő szövetek átmozgatását jelenti, hanem gyorsítja a nyirokáramlást, csökkentheti az ödémát, javítja az anyagcserét, az idegrendszerre pedig nyugtató hatással bír.

Az anti-aging kezelés további összetevőit a vendég bőrének állapota, igénye határozza meg.  Használhatunk alga és glükóz tartalmú maszkokat, melyek a mélyrétegi vízhiány enyhítésén túl az egyéb terápiás összetevőkkel a bőr különböző panaszaira nyújtanak megoldást. Illetve alkalmazunk úgynevezett szépség koncentrátumokat nyugtatásra, táplálásra, hidratálásra. Az eredmény a kezelést követően azonnal látható.