Arc kezelések

m-21
AZ ARCKEZELÉS LÉPÉSEI:A bőr típusának és a kezeléshez használt kozmetikumok meghatározása.A bőr szennyeződésektől való megtisztítása.
A levegőből bőrre kerülő szennyeződések a bőr saját faggyújával elzárják a pórusokat, a bőr nem jut elegendő oxigénhez. A bőrben lejátszódó valamennyi élettani folyamathoz oxigénre van szükség. Ezek hiányában kialakulhatnak gyulladásos folyamatok, elégtelen keringés hajszálértágulatokkal, faggyútúltermelés, fakó bőrszín, dehidratáció. Hosszabb távon ezek a folyamatok a bőr idő előtti öregedését, ráncosodást,  a szövetek megereszkedését okozzák.
Peelingezés:  az elhalt hámsejtek eltávolítása mechanikai, vegyi, vagy enzimatikus útonMitesszerek eltávolításaFertőtlenítés vio-val
A vio egy nemesgázzal telített üveg eszköz, amely a belé vezetett áram hatására a bőrhöz érve kisüléssel ózont fejleszt. A keletkező ózont elsősorban fertőtlenítésre használjuk, de a vio élénkíti a bőrfelszini mikroerek keringését is. Pórusösszehúzó hatással bír, illetve hatóanyagbevitelre is használható.

Tonizálás: célja a frissítés, tonizálás, pH kiegyenlítés. A különböző bőrtípusoknak megfelelően változhat a tonikok összetétele.

Elektrokozmetikai eljárások
A kezelés céljának eléréséhez, – ami lehet gyulladás-rozácea mérséklése, faggyútermelés szabályozás, hidratálás, a hiányzó zsíranyagok pótlása, fiatalítás a vonalak megemelésével, ránccsökkentés, – különböző elektrokozmetikai gépeket használhatunk. Ezek a bőr szerkezetében olyan fizikai-kémiai változásokat idéznek elő, amelyek önmagukban is előnyösen befolyásolják a problémák okát, miközben a bőrt alkalmassá teszik a kiemelt tisztaságú hatóanyagok mélyebb rétegekbe való befogadására. Mi elsősorban az ultrahangos eljárást, iontoforézist, és a Lux Star kezeléseket alkalmazzuk erre a célra.

Masszázs
A bőr keringésének, anyagcseréjének élénkítése, a hatóanyagok felszívódásának elősegítése, a bőr tónusának javítása. Az általunk használt Janssen kozmetikumok biofizikai szerkezetüknél fogva önmagukban, elektrokozmetikai gépek nélkül is alkalmasak áthatolni a bőr barrier rétegén és az irhában kifejteni hatásukat.

Pakolások
Összetételüknél, hatóanyagkoncentrációjuknál fogva megoldást nyújtanak a bőr adott problémáira. A pakolások célja lehet fertőtlenítés, pórusösszehúzás, nyugtatás, hidratálás, gyulladáscsökkentés, tonizálás, táplálás.
Pórusösszehúzás
Befejezésként a vendéget egy “elköszönő” krémmel engedjük útjára, mely elsősorban a kezelt bőr védelmét és hidratálását szolgálja.
Szeretnénk felhívni kedves vendégeink figyelmét, hogy a szalonkezelések nagyon hatékonyak, de látványos, komoly eredményeket csak akkor érhetünk el, ha otthon gondosan kiválasztott, megfelelő kozmetikummal folytatjuk bőrünk ápolását.