Herbál masszázs

labdacs

A meleg herbál masszázs egy tradicionális thai masszázs fajta. Alkalmazzák testre és arcra egyaránt.
A masszázs folyamán forró gőzzel-vízzel átitatott gyógynövényekkel teli zsákocskákkal masszírozzuk át az arc akupunktúrás pontjait és energiapályáit,  valamint vegyítjük a hagyományos relaxáló, lifting (vonásokat megemelő) technika mozdulataival.
A meleg zsákocskák kiválóan oldják az izomgörcsöket, lazítják az idegi feszültség, fizikai megterhelés miatt befeszülő izmokat. Így akár egy tenziós fejfájás elmulasztásában is segítenek.
A bandázsba helyezett gyógynövények összetétele (leggyakrabban levendula, kamilla, mályva, rózsa, stb.) hatnak érzékszerveinkre, gőzeik kiválóan behatolnak testünkbe a tüdőn és a bőrön keresztül, így érvényesül igazán a növények gyógyhatása.
Európában a herbál thai arcmasszázs igazi luxusmasszázsnak számít, mely a masszázs alapvető pozitív hatásain – vérkeringés élénkítés, anyagcsere serkentés, méregtelenítés, izmok edzése, bőrfrissítés – túl igazi gyógyhatással bír, míg aromaterápiával kényezteti érzékeit, hogy az így eltöltött 20-30 perc után felfrissülve, megújulva folytathassa a napját.