Tű nélküli mezoterápia

mesotherapy

A tű nélküli  mezoterápiás kezelés egy korszerű kozmetikai eljárási módszer, mely nem jár durva testbe/érbe hatoló beavatkozással. Elektroporáció során csatornák keletkeznek a bőrön és a hatóanyagok akadálytalanul tudnak bejutni a bőrbe közvetlenül a sejtek anyagcsere folyamatait tudják befolyásolni. A kezelés megkezdése  előtt elő kell készíteni a bőrt az elhalt hámsejtek eltávolításával, télen mikrodermabráziós, nyáron hidroabráziós eljárást alkalmazva. Majd a bőrdiagnosztizálás során megállapított bőrtípusnak megfelelő, 100%-os klinikai tisztaságú ampullát bejuttatjuk a bőrbe.  A kezelés befejeztével a csatornák eltűnnek, visszaáll a bőr eredeti állapota, ezáltal a hatóanyagok bezáródnak és folyamatosan fejthetik ki jótékony hatásukat az adott területen a bőrproblémákat  korrigálva. 

Kezelés menete:

Bőr letisztítása

– Évszaknak megfelelően mikrodermabrázió vagy hidroabzázió

– A bőrtípusnak megfelelő ampulla bejutatása tű nélküli mezoterápiás géppel

– Maszk

A bőrdiagnosztizálás során megállapított bőrproblémának megfelelően az alábbi ampullás kezelések alkalmazhatók. Minden ampulla ásványi olaj és parabén mentes.

 • Selyem kezelés

Hatása: A selyemszálak nagyon hasonlítanak az emberi kötőszövetre. Ennek köszönhetően szabályozza a bőr optimális nedvesség egyensúlyát. A selyem protein  szerkezete miatt tökéletes bőrvédő, közvetlen feszesítő, védelmet és ragyogását kölcsönöz a bőrnek.

 • C  vitaminoskezelés

Hatása: C-vitaminra szüksége van a bőrnek, mert serkenti a kollagén-szintézist és javítja a bőr tónusát. A C-vitamin tökéletes gyökfogó, mely erősíti a bőr védelmi mechanizmusát. A bőr regenerálása és védelme garantált. A hosszan tartó hidratáló Hydroviton ® biztosítja a feszes és sima bőrt.

 • Kaviáros kezelés

Hatása: A tökéletes luxus hatóanyag a tengerből intenzíven ránctalanít, serkenti a bőr vérkeringését és saját kollagén termelését. Frissít, fiatalít, és jól nyugtatja a bőrt. Erősíti az immunrendszer védekezését.

 • Hyaluron kezelés

Hatása: A hialuronsav bőrazonos hatóanyag, melynek rendkívül magas a vízmegkötő tulajdonsága, így saját súlyának többszörösét képes megtartani vízből. Gyors és hosszan tartó bőrfeszességet biztosít.

 • Q10 kezelés

Hatása: A bőrazonos aktív hatóanyag támogatja a bőr saját regenerálódását. Erős anti-oxidáns, szabadgyök fogó, ezáltal jelentős fiatalító hatása van. A sejtek energiatermelését fokozza, a finom ráncokat simítja, ezáltal sugárzóan fiatalos kinézetet biztosít. Különösen száraz bőrre ajánlott.

 • Homoktövis kezelés

Hatása: Vitamin bomba zsírhiányos bőrökre! Magas minőségű vitaminok és nyomelemek hatékony védelmet nyújtanak a szabadgyökök ellen, miközben táplálják az alacsony zsírtartalmú bőrt. A tiszta és értékes Homoktövis ideális C vitamin forrás, de összesen 10 más aktív vitamint és nyomelemet tartalmaz. Pl. A,C.E

 • Bio Protect  kezelés

Hatása:  Aloe vera és Fügekaktusz kivonatot tartalmaz. Tápláló, hidratáló, a kaktusz kivonat antioxidáns, feszesítő és vízmegkötő hatású. Lecsökkenti az irritációt és kipirosodást pl. dermabrázió, mezoterápia, AHA hámlasztás, vagy szőrtelenítés után. Minden bőrtípusra, de kifejezetten érzékeny, dehidratált, sérült bőrre javasolt.

 • Collagen kezelés

Hatása: A collagen rostok a bőrbe felszívódva javítják a kötőszövet állapotát, feszesebbé, rugalmasabbá teszik azt. Allantoint, búzacsíra kivonatot és B5 vitamint is tartalma az ampulla.

 • Őssejt  kezelés

Hatása: Tölgyfa gyökeréből és hajtásaiból nyert őssejtet tartalmaz az ampulla. Regenerálja a bőr szöveteit, gyógyító, nyugtató hatású. Ellenállóbbá teszi a bőrt a külső káros hatásokkal szemben.

 •   Alpesi Rózsa Őssejt kezelés

Hatása: 40 év feletti öregedő, ráncosodó bőrökre ajánlott. Az Alpesi rózsa őssejt kivonata aktivizálja a bőr regeneráló mechanizmusát, késlelteti az öregedési folyamatokat.

 • Balance Purifying kezelés

Hatása: Szeboreás és kombinált bőrökre készült ampulla. A zsíros bőrök faggyúmirigy működését normalizálja. Gyulladáscsökkentő és erélyes hidratáló hatású.