Új luxus kezelések!

é

TISZTÍTÁS  NÉLKÜL, DE TISZTÍTÁSSAL IS KOMBINÁLHATÓK                         

ERŐTELJES  RÁNCTALANÍTÓ (ráncfelvarró)  KOLLAGÉN KEZELÉS:  40+                           7.800 Ft

letisztítás

peeling

HIDRATÁLÓ CHITOSAN AMPULLA

HIBISZKUSZOS KOLLAGÉN MASZK  vagy  HYALURON KOLLAGÉN MASZK  + aktivátor

A hidratáló chitosan helyreállítja a dehidratált, megereszkedett bőrt, a kiszáradás okozta ráncok halványodnak, a bőr rugalmasabbá válik.

A természetes, kémiai mellékanyagoktól mentes alapanyagokból készült kollagén lapok liofilizált (fagyasztva szárított) eljárással készülnek, oldható kollagén szöveteket tartalmaznak, melyek erősítik és rugalmassá teszik a bőr szerkezetét.

A hibiszkuszos a leghatékonyabb természetes ránctalanító hatású, öregedési folyamat lassító, feszesítő hatású maszk. A hyaluronsav a bőr irha rétegében található kötőszöveti állomány legfontosabb összetevője, a bőr „feltöltöttségét”, rugalmasságát adja. Használatával pótoljuk a bőrből elveszett nedvességet, a bőr kisimultabbnak, fiatalabbnak tűnik.

REGENERÁLÁS  AZ  ALGA  EREJÉVEL :  30+                                  5.800 Ft  (masszázzsal 7.800 Ft)

letisztítás

peeling

HIDRATÁLÓ CHITOSAN AMPULLA 

C-VITAMINOS ALGA MASZK  vagy  WAKAME ALGA MASZK

A hidratáló chitosan helyreállítja a dehidratált, megereszkedett bőrt, a kiszáradás okozta ráncok halványodnak, a bőr rugalmasabbá válik. A Wakame maszk csökkenti a fennálló hiperpigmentációt, táplálja a bőrt, szép, egyenletes arcszínt eredményez. A C-vitamin, melyet acerolából nyernek a legerősebb antioxidáns, segíti a bőr méregtelenítését és a regenerációt, fokozza a mikrokeringést, revitalizálja a fáradt bőrt. Az alapot jelentő alga és glükóz rendkívül hatékony a mélyrétegi vízhiány enyhítésében, a bőr szerkezetének javításában.

FIATALÍTÓ  LUXUS  MASSZÁZS  KEZELÉS                                                                                5.300 Ft

a bőr újrastruktúrálása KAVIÁRRAL, HYALURONSAVVAL

letisztítás

peeling

KAVIÁROS MÁTRIGÉL MASSZÁZS

A mátrigél lapok a legújabb orvosi és kozmetológiai kutatás eredményeként jöttek létre.

A mátrigél lapok nagy viszkozitású polimerizált hyaluronsav tartalma még a mély ráncokat is láthatóan feltölti, halványítja. A kaviár védelmet ad a szabadgyökök ellen, nyomelemekkel és proteinnel látja el a bőrt, regenerálja annak funkcióit, főként a mikrokeringést és oxigénellátást.

VITALIZÁLÓ KEZELÉS  FÁRADT BŐRNEK:                                                                           4.500 Ft

letisztítás

peeling

Vital+ SZÉPSÉG KONCENTRÁTUM

LUX Star lifting

krémmaszk vagy pormaszk

Nedvességgel feltöltő, nyomelemekben és fehérjékben gazdag, anyagcsere stimuláló, feszesítő koncentrátumot alkalmazunk. Majd speciális elektromágneses hullámokkal is stimuláljuk a bőrt, élénkítjük annak biokémiai folyamatait. Elsősorban vitalitását vesztett, fáradt bőrre ajánljuk.

EXPRESSZ HIDRATÁLÁS:                                                                                                    4.500 Ft

letisztítás

peeling

HIDRATÁLÓ CHITOSAN AMPULLA

LUX Star lifting

krémmaszk vagy pormaszk

Külsőleg használva a chitosan helyreállítja a dehidratált, megereszkedett bőrt, a kiszáradás okozta ráncok halványodnak, a bőr rugalmasabbá válik, aknés és sebes bőrfelület gyógyítására is alkalmas lehet. A befejező maszkok a bőr egyéb igényeinek megfelelően kerülnek kiválasztásra.