Szalonról

Kedves Látogató!

Arc kezelés Ha egészséges bõrre vágyik, szépülni szeretne, vagy csak néhány kényeztetõ percet töltene egy nyugodt, kellemes környezetben, szeretettel várjuk a Borgia Kozmetikában!

A szalon a II.kerület Margit körút mellett, a Széll Kálmán tértől, illetve a Margit híd budai hídfőjétől néhány perces sétára található, a 4-6 villamos Mechwart ligeti megállójánál.
A szalonban használt professzionális Janssen kozmetikumok többségében kizárólag növényi hatóanyagokból állnak és a legmodernebb biotechnológiai módszerekkel készülnek. Ez a kulcs ahhoz, hogy mindenkinek -egyéni adottságainak megfelelõen- a legszebb arcát mutathassuk meg. 
Az arckezeléseken kívül méregtelenítõ-cellulitcsökkentõ-feszesítõ testkezelésekkel javíthatunk vonalain vagy segíthetünk alakja megõrzésében.

A hagyományos kozmetikai repertoáron kívül mikrodermabráziót, tűs mezoterápiát, különleges hatóanyag-beviteli módszert, aromaolajos thai masszázzst, alakformáló-méregtelenítő testkezelést kinál a szalon az Ön szépülésének elősegítésére.

Az egészséges bõr, ápolt test minden korban fontos volt, és a nõk legtermészetesebb igénye, hogy szépségüket vigyázva, kiteljesítve élhessék életüket.

Hersics Ibolya