Kozmetikumok

drs_facecare_1

JANSSEN  COSMETICS

A Janssen Cosmetics termékeket vezető német laboratóriumokban, a legújabb kutatások eredményeit szinte azonnal felhasználva fejlesztik . Több készítmény hatóanyaga világszabadalom, mint például Desaron, Elhilin, Immucell, Hydro Chitosan, hogy csak néhányat említsünk. A minőség állandó és garantált, így a termékek nemcsak a Német Egészségügyi Hatóságok törvényeinek, az Európai Unió előírásainak ebből következően a magyar előírásoknak, hanem az Amerikai Egyesült Államok, Japán, valamint Kína illetékes szervei szabályzatainak is mindenben megfelelnek.

A Janssen Cosmetics csúcsminőségű, professzionális arc- és testápoló termékei egy új globális megközelítést képviselnek a modern bőrápolási technológiában. A termékek többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak, megfelelve egyúttal a környezetvédelmi szempontoknak. A termékek jó része a test saját védekező és megújuló mechanizmusát segíti elő és támogatja a természetes védekezőképességet. A Janssen Cosmetics valamennyi terméke oly módon ápolja a bőrt, hogy közben nem károsítja a test és a bőr természetes egyensúlyát és védelmét.

A Janssen Cosmetics a gyógynövények és a tengeri kivonatok egy új generációját egyesíti, egyetemben a biotechnológiai összetevők felhasználásával.

JANSSEN COSMECEUTICAL:

A Janssen Cosmeceutical készítményeit kiválóan képzett kozmetikusoknak kínálja azzal a céllal, hogy tudásuknak megfelelő, igényes és magas színvonalú szolgáltatást és a szalonban megkezdett kezelések folytatásaként magas színvonalú és hatásos házi ápolást tegyen lehetővé vendégeik részére. Ennek eredményeként a kozmetikusához bizalommal forduló vendég a bőre mindenkori állapotának megfelelő nagy hatásfokú kozmetikai kezelésben részesül a bőrállapot félrediagnosztizálásának kockázata nélkül. A termékek éppen ebből kifolyólag normál kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, azokhoz kizárólag üzletünkben szakképzett kozmetikus felügyelete és konzultációja mellett, valamint szépségszalonokban lehet hozzájutni.

A Janssen Cosmeceutical Exkluzív bőrápoló termékek kifejlesztésére és értékesítésére specializálódott, mely különös figyelmet fordít a következőkre:

  • A legújabb aktív hatóanyagok használata, melyek biztonsága és hatásossága tudományosan bizonyított;
  • Professzionális kozmetikai kezelések kifejlesztése kozmetikusok és wellness terapeuták részére;
  • Kifejlesztése a hatékony szalon és otthoni kezelések kombinációjának, amelyek a végfelhasználókat teljes megelégedettséggel töltik el.

A Janssen Cosmeceutical azon dolgozik, hogy olyan bőrápoló termékeket fejlesszen, amelyek különlegesek, biztonságosak és a legújabb, legjobb minőségű és hatékony aktív hatóanyagokat tartalmazzák a bőr megszépítése és fiatalítása érdekében. A sikeres kutatómunkát Dr. Roland Sacher biológus és gyógyszerész irányítja, amely következtében gyógyszerészeti tisztaságú és hatékonyságú, ugyanakkor veszélytelen termékek kerülnek kifejlesztésre a tudomány legújabb állása szerint.

JANSSEN ORGANICS: A Janssen többi termékénél megszokott magas minőségben és hatóanyag tartalommal kerülnek forgalomba a JANSSEN ORGANICS termékcsalád kozmetikumai, amelyek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból. A termékek alapanyagai Fair Trade minősített beszerzéssel kerülnek Németországba, a végtermékek pedig NaTrue minősítéssel rendelkeznek. A természetes összetevők tisztaságának és egyedülálló kombinációjának köszönhetően a JANSSEN ORGANICS termékcsalád készítményei csúcsminőségű, biztonságos és természetes bőrápolást tesznek lehetővé.

http://www.janssen-cosmetics.com/

Te mondtad.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.