+36 20 352 06 71      1024 Budapest Keleti Károly utca 2. III. emelet 4 szám 13-as kapucsengő

Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Hersics Ibolya vagyok, a leendő kozmetikusod.

Szenvedélyem a bőrápolás és az emberek segítése abban, hogy a lehető legjobb formájukban érezzék magukat a bőrükben. Évek óta dolgozom a kozmetikai iparban és büszke vagyok arra, hogy sok vendégemnek sikerült javítani a bőrállapotát és önbizalmát.

A szolgáltatásaim között szerepel a teljes arckezelés, bőrtípus szerinti arc- és testkezelések, különleges maszkok, mélyhidratáló kezelések és a bőrproblémákra szakosodott kezelések is. Azoknak a vendégeimnek, akik szívesen folytatják a kezelést otthon is, kiváló minőségű termékeket kínálok, amelyekkel a kezelés hatását megőrizhetik.

Nagyon fontosnak tartom, hogy minden vendégem elégedetten távozzon a kezeléseimről, ezért mindig egyénre szabott, személyre szóló tanácsokat és termékeket ajánlok.

Professzionális termék márkák, melyekkel dolgozom:

Mint kozmetikus, mindig is törekedtem arra, hogy megtaláljam az ideális termékcsaládot, amely lefedi az összes bőrproblémát és elégedettséget biztosít vendégeimnek.

Évekig kutattam, és végre sikerült két ilyen termékcsaládot is találnom, amelyek minden elvárásomat felülmúlták. Vendégeim imádják ezeket a termékeket, elégedetten távoznak, és visszajövetelkor azt kérik, hogy az előző kezelést szeretnék újra, mert olyan jól érezték magukat és annyira javult a bőrük állapota.

Két kedvenc márkám van, a lengyel Chantarelle és a német Janssen Cosmetics, amelyek a legújabb technológiákat és természetes összetevőket ötvözik. Szakembereik arra törekednek, hogy minden kezelés azonnali eredményt biztosítson, amely megfelel a vendégek elvárásainak. Termékeik kizárólag természetes növényi alapanyagokból készülnek, amelyek a szervezet saját védekező mechanizmusát segítik. Nálam elérhetitek ezeket a professzionális termékeket kezelés formájában, valamint segítek az otthoni rutin kialakításában is.

Örömmel segítek bőröd egészséges és gyönyörű állapotának elérésében.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, vagy kérdésed van a bőrápolással kapcsolatban, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.