+36 20 352 06 71      1024 Budapest Keleti Károly utca 2. III. emelet 4 szám 13-as kapucsengő

EGF plazma tűs bőrfiatalító kezelés

A sejtnövekedési faktorok természetes módon előfordulnak az emberi szervezetben, beleértve a bőrt is, amelyek serkentik és stimulálják a sejtek növekedését, sejtosztódást és differenciálódását. A növekedési faktorok a funkcionális jelátvitelt biztosítják a sejtek a között, és mivel a növekedési faktorok kulcsfontosságú szerepet játszanak a bőrmegújításban, ezért nélkülözhetetlenek a bőrfiatalításban. Ahogyan öregszünk, a bőrben zajló regenerációs folyamatok hatékonysága lecsökken, a bőr szárazabbá, érdes tapintásúvá válik, elveszíti a rugalmasságát, megjelennek a ráncok, az elszíneződések és az öregedés egyéb jelei.

Továbbá csökken a bőr növekedési faktorainak azon képessége, amely a regeneráló folyamatokat elősegíti. A korszerű bőrfiatalító kezelések a szervezet önregeneráló képességére és a természetes regenerációs megújító folyamatokra épülnek, amelyek lelassítják öregedés folyamatát és a bőr visszanyeri az egészségesebb és fiatalosabb megjelenését.

A célzott regeneráló folyamatok aktiválásnak az egyik módja, hogy olyan természetes, jelző összetevőket tartalmazó készítményeket alkalmazunk a kezelésekben, amelyek aktiválják a sejtek növekedését és a sejtosztódási folyamatokat, azaz a NÖVEKEDÉSI FAKTOROKAT.

Ezek az összetevők természetes (biológiai) összetevőkből izolálhatók, vagy biotechnológiai módszerekkel előállíthatók. A kezelésben az emberi növekedési faktorokkal azonos, azonban növényekből izolált növekedési faktorok alkalmazása a legmagasabb szintű biztonságot tartja fenn. Az előállított növekedési faktorok az emberi növekedési faktorok szintetikus peptid megfelelői.