+36 20 352 06 71      1024 Budapest Keleti Károly utca 2. III. emelet 4 szám 13-as kapucsengő

Pigmentfoltok, elszíneződések elleni kezelés

Pigmentációs elváltozások. Ezeket a pigmentációs elváltozásokat számos tényező okozhatja, beleértve az objektív tényezőket (genetikai, hormonális, bőrfototípusa, életkor, életvitel, stressz, gyógyszerszedés). Míg befolyásolhatják külső tényezők is, úgy mint UV sugárzás és fény általi bőröregedés, kórokozók és gyulladásos elváltozások, környezet szennyezés, szmog és kémiai káros anyagok, nem megfelelő kozmetikai termékek és háztartási vegyszerek használata, helytelen bőrápolás.

A legújabb kutatások szerint a hiperpigmentációt kísérő tényezők közé tartozik a fibroblasztok és a kollagén károsodása,valamint a bőr állapotának romlása is. Az AGEMELAN HOLISTIC program nemcsak a már meglévő, pigmentációs elváltozásként megjelenő bőrkárosodás csökkentésére fókuszál, hanem a bőr állapotának a javítására és a bőrbarrier védőfunkciójának a megerősítésére is, aminek a gyengülése az elváltozások megjelenését, a bőrállapot rosszabbodását és a probléma gyakori megismétlődését okozhatja.

Ez az arckezelő program I-IV fototípusba tartozó, elszíneződésekre, egyenetlen bőrtónusra, kifejezetten száraz, érett, értágulatos, korai bőröregedés és photo-ageing jeleit mutató, ráncos bőrre ajánlott.