+36 20 352 06 71      1024 Budapest Keleti Károly utca 2. III. emelet 4 szám 13-as kapucsengő

Ránctalanító tű nélküli mezoterápiás kezelés

ANTI-AGEING terápia – a bőr számára egy intenzív regeneráló és sejtmegújító kezelés. Érett bőrre, mély rácokkal és barázdákkal, bőrelszíneződésekre  ajánlott, amelyen már láthatóak a kronológiai és a photo-ageing jelei.

A tű nélküli  mezoterápiás kezelés egy korszerű kozmetikai eljárási módszer, mely nem jár durva testbe/érbe hatoló fájdalmas  beavatkozással. Elektroporáció során csatornák keletkeznek a bőrön és a hatóanyagok akadálytalanul tudnak bejutni a bőrbe közvetlenül a sejtek anyagcsere folyamatait tudják befolyásolni.n

A kezelés során egy  korszerű technológiával előállított koktél használunk, ami kifejezetten érett bőrre ajánlott. Ránctalanító hatású kezelésekben . Az aktív formula Ephemeral alga növényi őssejteket, magas koncentrációban antioxidáns hatású összetevőket és bőrtápláló hatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az energiatermelődést, így növelve a mitokondriumok energiaszintjét.

A kezelés megkezdése  előtt elő kell készíteni a bőrt az elhalt hámsejtek eltávolításával, télen mikrodermabráziós, nyáron hidroabráziós eljárást alkalmazva. Majd a tűs vagy tűnélküli  kezelő géppel a szérum bejuttatása a bőrbe.  A szérum maradékára DNA zöld algás peel off maszk kerül, 15-20 percig marad az arcon. A kezelés befejezéseként DNA anti -aging hatású arckrém.

A kezelés befejeztével a csatornák eltűnnek, visszaáll a bőr eredeti állapota, ezáltal a hatóanyagok bezáródnak és folyamatosan fejthetik ki jótékony hatásukat az adott területen a bőrproblémákat  korrigálva.

A kezelés önállóan vagy kúrában használható

Ajánlott:

  • intenzív bőrregenerálásra és a sejtanyagcsere serkentésére szoruló bőrre
  • kronológiai öregedés jeleire – petyhüdt és száraz bőr esetén
  • photoageing jeleire – dehidratált bőr,
  • napkárosodás okozta ráncok és elszíneződések
  • a bőr öregedése és a kollagén-mátrix károsodása esetén,
  • mély barázdákra és hegekre
  • egyenetlen bőrszín és elszíneződések esetén
  • fáradt bőr, bőrszárazság