+36 20 352 06 71      1024 Budapest Keleti Károly utca 2. III. emelet 4 szám 13-as kapucsengő

Szempilla lifting

SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting Amerikában és Nyugat-Európában egy nagyon keresett szolgáltatás, mely Magyarországon még csak néhány helyen elérhető. Az eljárás lényege, hogy a vendég SAJÁT PILLÁJÁT EMELJÜK MEG ÉS ÍVELJÜK. A tőtől emelt pilla optikailag nyitja a szemet, a szemöldök irányában történő ívelés (göndörítés) hosszabbnak mutatja a szempillákat.  Különösen látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén. Tartóssága 4-6 hét. A liftingezett pilla spirálozható, olajos szemfesték eltávolítóval is tisztítható, nem árt neki a víz és a gőz.

Szemben a műszempillával nincs mesterséges hatása, a szempillákat nem töri és károsítja. A szempilla dauerrel összehasonlítva a dauer csak a pillák végét göndöríti, amelytől a pillák nem tűnnek hosszabbnak, sőt, sokszor inkább rövidebbnek és kesze-kuszának.

A szempilla lifting nagyjából egy órát vesz igénybe, mialatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen fekszik. Az alkalmazott anyagok kevésbé irritatívak, mint a műszempilla ragasztó, vagy a dauer. Az általunk használt balzsam még ápolja, fényesebbé is teszi a saját szempillákat. A liftingelt pillát 24-48 óráig kímélni érdemes a tartósság érdekében, tartózkodni a vizes lemosástól, krémektől, szempilla spirál használatától.

Az így kezelt pilla szépsége elsősorban szempilla spirállal mutatható meg, ezért elsősorban azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik rendszeresen használnak spirált. Így a végeredmény gyönyörű, hosszabb, íves, látványos pillák, és nyitott, elvarázsoló tekintet!

Kinek ajánljuk a szempilla liftinget?

Akik szeretnének hosszabbnak látszó, ívelt szempillát.

Akiknek egyenes szempillájuk van, és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.

Akiknek keskenyebb, vagy mandula formájú szemük van.

Akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.

Akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, és költségkímélőbb megoldást.

Akiknek nem volt tartós a 3D szempillájuk.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogyha valakinek színtelen, őszülő pillája van, vagy nagyon gyér és vékony szálú, akkor a liftingezett pilla sem látszik. Ezért ilyenkor feltétlenül javasoljuk a szempilla spirál használatát is az eredmény láthatóvá tételéhez.

Did you know? - BestLashes