+36 20 352 06 71      1024 Budapest Keleti Károly utca 2. III. emelet 4 szám 13-as kapucsengő

Thread-fill felszívodó kollagénszálas kezelés

A  szabadalmaztatott innovatív technológia, amely hozzájárul a bőr fiatalításához, ragyogásához és feszesítéséhez. A Thread-fill ampullák egy hatóanyagszérumba ágyazott bőrbe olvadó feszesítő, ránctalanító, lifting hatású micro kollagén szálak és anti-age peptidek szinergikus keveréke.

Azonnal látványos, non-invazív kezelést kínál, amelyet kúraszerűen alkalmazva a hatás fokozható. Speciális kiszerelésének köszönhetően még pontosabban célozhatjuk meg a problémás területeket az arcon. A bőrbe olvadó mikro-hidrolizált kollagén szálak, a vitaminokban, aminosavakban gazdag növényi kivonatok, a telítetlen zsírsavakban gazdag olajkeverékek, az innovatív peptid kombinációk és a különböző molekula nagyságú Hyaluron pedig folyamatosan stimulálják a bőr kollagén termelődését.

A KRX kifejlesztette a Thread-fill preciziós ampulláit, amely egy igazi anti-age koncepció erős, aktív hatóanyagokkal, peptidekkel és az innovatív felszívódó mikro kollagén szálakkal.

A felszívodó kollagén szálak 1000 ppm kollagént tartalmaznak, amely a ráncokba simulva teljesen beszívódnak a bőrbe. A micro kollagén szálak mellett a peptidek és ásványi anyagok egy speciális kötésben, szintén aktívan hatnak a bőrre, a ráncok kisimulnak, a bőrben lévő elasztin és kollagén termelődés aktivizálódik, a megereszkedett bőr pedig újra feszes és tömör lesz.

Kezelés 90 perc. Ára 30.000Ft